Simplu si clar!

Tarifele afisate sunt tarife finale. Nu percepem alte comisioane fata de cele prezentate in aceasta sectiune.

Percepem insa o garantie echivalentul a 1.000 EUR, in momentul preluarii autorulotei, garantie ce o restituim integral in momentul predarii autorulotei in aceleasi conditii.

Ce mai trebuie sa mai stii este ca in momentul rezervarii solicitam un avans de 25% din tariful de inchiriere, diferenta de 75% inainte cu 30 de zile de preluarea autorulotei. Plata se face prin virament bancar, in baza contractului de inchiriere.

Early Booking

Vacanta 2021

Early Booking

îți dorești sa mergi într-un concediu cu autorulota însă nu ai mai găsit autorulote disponibile? Ce ar fi sa rezervi autorulota din timp pentru sezonul 2021 cu un avans de doar 10%? La Tadam ai aceasta posibilitate. Vrei sa obții si cele mai bune preturi? Atunci rezerva autorulota cu minim 6 luni înainte de plecarea in aventura, pentru o perioada de minim 10 zile, si pentru plata integrala in momentul rezervării obții un discount de 20%? Indiferent de varianta pe care o alegi, iți sugeram sa vezi autorulota înainte de a lua decizia finala

Inchiriaza

Sezon

2020

13 iunie - 13 septembrie

Sezon

Rezervari minim 10 zile - tarif de 120 EUR / zi

 

 

Inchiriaza

Extrasezon

14 Septembrie - 12 Iunie

Extrasezon

Rezervari minim 3 zile - tarif de 90 EUR / zi

Rezervari minim 7 zile - tarif de 80 EUR / zi

Inchiriaza

Extra buget de vacanta

Discount 20%

Extra buget de vacanta

Rezerva autorulota in avans cu 6 luni, pe o perioada de minim 10 zile si primesti un discount de 20% din tariful de inchiriere.
*Oferta valabila doar pentru plata integrala in momentul rezervarii!

Inchiriaza

Intrebari frecvente

Poate fi vazuta autorulota inainte de a fi rezervata?

 

Bineinteles! Chiar incurajam acest lucru. Ne gasiti in Sibiu. Insa pentru vizionare este nevoie de o programare prealabila!

 

Autorulota este fabricata in anul 2019. 

Inchiriem autorulota oricarui sofer responsabil, posesor de permis de conducere categoria B, varsta minima 25 ani, varsta maxima 65 ani, experienta minim 3 ani!

In functie de stilul de condus, consumul de carburant variaza intre 10 si 13 l de motorina la 100km. In excursiile noastre am scos un consum mediu de 9,8 l/100 km... cu foarte multa rabdare :)

Autorulota poate gazduii 5 persoane adulte. Insa noi o recomandam familiilor cu copii.

In sezon perioada minima de inchiriere este de 7 zile. In extrasezon, autorulota se inchiriaza minim 3 zile

Bineinteles. Avem toate dotarile necesare! Insa nu recomandam ca prima experienta cu autorulota sa fie in sezonul rece.

Autorulota noastra este limitata electronic la o viteza de 110 km/ora. Aerodinamicitatea nu este punctul forte al autorulotei insa de ce te-ai grabii? Doar esti in concediu! Plus ca astfel creste si consumul :)