Simplu si clar!

Tarifele afisate sunt tarife finale. Nu percepem alte comisioane fata de cele prezentate in aceasta sectiune.

Percepem insa o garantie, in momentul preluarii autorulotei, garantie ce o restituim integral in momentul predarii autorulotei in aceleasi conditii.

Ce mai trebuie sa mai stii este ca in momentul rezervarii solicitam un avans de 25% din tariful de inchiriere, diferenta de 75% inainte cu 30 de zile de preluarea autorulotei. Plata se face prin virament bancar, in baza contractului de inchiriere.

Sezon

Iunie - Septembrie

Sezon

140 EUR / zi

* 10 zile perioada minima de inchidiere 

 

 

Inchiriaza

Extrasezon

Octombrie - Mai

Extrasezon

Tarif de 100 EUR / zi

* 3 zile perioada minima de inchidiere 

 

 

Inchiriaza

Early Booking

Vacanta 2021

Early Booking

S-a întâmplat sa iți dorești să mergi într-un concediu cu autorulota însă nu ai mai găsit autorulote disponibile? Ce ar fi sa rezervi autorulota din timp pentru sezonul 2021 cu un avans de doar 10%? Iți sugerăm să vezi autorulota înainte de a lua decizia finală!

Inchiriaza

Intrebari frecvente

Poate fi vazuta autorulota inainte de a fi rezervata?

 

Bineinteles! Chiar incurajam acest lucru. Ne gasiti in Sibiu. Insa pentru vizionare este nevoie de o programare prealabila!

 

Autorulota este fabricata in anul 2019. 

Inchiriem autorulota oricarui sofer responsabil, posesor de permis de conducere categoria B, varsta minima 25 ani, varsta maxima 65 ani, experienta minim 3 ani!

In functie de stilul de condus, consumul de carburant variaza intre 10 si 13 l de motorina la 100km. In excursiile noastre am scos un consum mediu de 9,8 l/100 km... cu foarte multa rabdare :)

Autorulota poate gazduii 5 persoane adulte. Insa noi o recomandam familiilor cu copii.

In sezon perioada minima de inchiriere este de 7 zile. In extrasezon, autorulota se inchiriaza minim 3 zile

Bineinteles. Avem toate dotarile necesare! Insa nu recomandam ca prima experienta cu autorulota sa fie in sezonul rece.

Autorulota noastra este limitata electronic la o viteza de 110 km/ora. Aerodinamicitatea nu este punctul forte al autorulotei insa de ce te-ai grabii? Doar esti in concediu! Plus ca astfel creste si consumul :)