Câtă intimidate ai în autorulotă? Cu riscul de a ne repeta, răspunsul la această întrebare este influențat de numărul de ocupanți ai autorulotei si de relația dintre aceștia. Daca mergi doar cu familia în excursie, atunci autorulota îți oferă toate intimitatea si independenta de care ai nevoie.

Daca în vacanta merg doua cupluri, datele problemei se schimba destul de mult. Majoritatea acestor vehicule dispun de spatii tip open space. Nu intram în detalii, însă banalul schimbat in pijama va necesita în unele cazuri, eliberarea autorulotei de restul participanților, dacă baia nu este suficient de încăpătoare. Sa nu mai luam in calcul zilele ploioase, când spațiul va părea din ce in ce mai mic si mai incomod.

Există si vehicule ce au un al doilea dormitor, însă datorită lungimii destul de mari a autorulotei, acestea sunt mai puțin prezente în flotele de închirieri, fiind în principal utilizate de către proprietari.

Aveți mulți prieteni si/sau o familie numeroasă cu care vreți să mergeți in concediu? Recomandarea noastră este ca fiecare familie sa călătorească într-o autorulotă distincta. Atât din punct de vedere al intimității cat si prin prisma confortului, in acest mod veți avea garantat o vacanta reușită!

Decizia însă vă aparține în întregime!