Cu autorulota noastra pot calatorii, manca si dormii 5 persoane adulte. 
Noi recomandam totusi utilizarea autorulotei de catre familii compuse din 2 adulti si pana la 3 copii. 

Este adevarat ca se impart cheltuielile atunci cand autorulota este utilizata de catre 5 prieteni, insa trebuie avut in vedere ca spatiul este limitat si pe langa cheltuieli urmeaza a fi impartit si confortul. 

Calibrarea persoanelor care calatoresc impreuna din punct de vedere al interesereselor si anume ca unii doresc sa leneveasca mai mult intr-un loc iar altii doresc sa exploreze mai mult este cheia unei calatorii linistite. Cu cat sunt mai multi ocupanti adulti in autoruota, probabilitatea iscarii unor discutii contradictorii cu privire la programul din ziua ce urmeaza este destul de ridicata.

Atunci cand vremea ne permite sa stam pe plaja, sa fim pe partie sau sa descoperim obiective ce ne fac placere, spatiul interior este utilizat doar pe timp de noapte, cand stilurile mai zgomotoase de dormit pot influenta odihna celorlalti calatori. 

Vremea mai capricioasa are calitatea de a va testa rabdarea pentru ca sunteti nevoiti sa stati mai mult in autorulota decat de obicei, iar probabilitatea de a aparea elemente de disconfort suplimentare creste

Calatoria in afara campingurilor vine cu provocari suplimentare. Cine va fi cel care va utiliza primul singurul grup sanitar existent. O lege binecunoscuta va face ca toti ocupantii sa aiba nevoie de incaperea cheie exact in acel moment. Iar gestionarea resurselor este secretul acestui stil de calatorie. Un numar ridicat de persoane vor epuiza resursele mai rapid si se va trece rapid la monitorizarea consumului concurentei.

No asa! Acum v-am informat. Solicita o oferta pentru autorulota de familie TADAM.