Intotdeauna viseaza la casute in copaci, isi doresc sa construiasca corturi precum indienii, din tot ce au la indemana, iar paturile inaltate ii atrag precum un magnet.

In afara autorulotei isi vor impartii sarcini precum cine sa goleasca toaleta, sa o alimenteze cu apa, cine se ocupa de reciclat, cine aduna vreascuri pentru a pornii focul, cine va aseaza mobilierul pliant de camping sau chiar vor pregatii micul dejun.

Vor socializa “in vecini” si isi vor consuma energia intr-un mod constructiv si sanatos, aproape de natura si departe de gadgeturile de zi cu zi.

Si transportul este mai usor cu autorulota. In primul rand ca se calatoreste mai aerisit, si au la dispozitie o masa intreaga in fata lor unde isi pot da frau liber imaginatiei, iar pauzele sunt mai facile. Orice destinatie noua pentu ei este echivalentul unui nou loc de joaca.

Autorulota noastra este accesorizata special pentru copii, de aceea  oferim 2 biciclete si un carucior Thule pentru transportul a 2 copii cu o greutate totala de 45 de kg si cateva jocuri de familie.

Autorulota iti ofera confortul necesar si atunci cand calatoresti cu un bebelus. Ai mereu baia langa tine si un pat confortabil pentru puiul mic.

Nu detii un camper ? Inchiriaza o autorulota prietenoasa cu copii de la Tadam!